Speksteenkachels

De Finse NunnaUuni Speksteenhaard is het mooiste en gezondste alternatief voor hoge brandstofprijzen. Energiebesparend en ecologisch. Met deze ingenieuze haard stookt u met zeer weinig hout slechts twee uur voor 24 uur behaaglijke warmte en sfeer! Het geheim van de Finse Mammuttisteen van NunnaUuni schuilt in zijn bijzondere structuur en samenstelling.

Een kenmerk dat alle warmte-accumulerende NunnaUuni kachels met elkaar gemeen hebben is dat ze vervaardigd zijn uit de unieke duurzame Mammutti speksteen, die de warmte efficiënt opslaat. Dit zorgt ervoor dat hun verbrandingskamers hoge temperaturen doorstaan zonder daarbij uiteen te vallen. Dit is dan ook de reden waarom u er zeker van kunt zijn dat uw NunnaUuni kachel een duurzame keuze is.

Een speksteenkachel voor elk interieur

Voor elk huis bestaat er een NunnaUuni speksteenhaard. We hebben allemaal onze eigen wensen en verwachtingen over wat een goede kachel is. Sommigen kijken naar een kachel om hun huis te verwarmen en anderen willen een oven om te koken. Het aanbod is tegenwoordig zo divers en uitgebreid dat een speksteenhaard zowel in een rustieke, als klassieke of moderne woning perfect geïntegreerd kan worden. De modellen variëren van strak en design, over landelijk en karaktervol tot sober en zen.

Waardevol advies

Naast het te verwarmen oppervlak is de juiste grootte van de kachel ook afhankelijk van de luchtdichtheid van het gebouw, van de thermische isolatie, van de ventilatie en van het oppervlak van de koude buitenmuren en ramen. Om een goed resultaat te krijgen, moet met verschillende technische zaken, zoals de schoorsteen, de sokkel en veiligheidsafstanden rekening worden gehouden. De Waele, lokaal verdeler voor NunnaUuni en Willach, heeft jarenlange ervaring om elke speksteenhaard precies volgens uw wensen en uw mogelijkheden in uw interieur in uw huis in te passen.

Verwarmen en gezond koken: twee in één

De NunnaUuni speksteenhaard met oven en/of fornuis leent zich bovendien perfect voor bakken en koken op een gezonde en gezellige manier. De bakoven is bijzonder geschikt voor gerechten die lange tijd moeten sudderen. Stoofschotels kunnen zachtjes stoven in de restwarmte, en vleesgerechten blijven mals en sappig. De steenoven is daarenboven de ideale oven voor de traditionele manier van brood- en pizzabakken.

De Waele tegelkachels

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x